CHP’den üye atağı: İktidar yolunda sen de omuz ver

CHP Odunpazarı İlçe Örgütü CHP’ye yeni üyeler kazandırmak için çalışmalara başladı. Pek çok mahallede kurulan statlarda Eskişehirlilere seslenen CHP’liler ''İktidar yolunda sen de omuz ver'' dedi.

CHP’den üye atağı: İktidar yolunda sen de omuz ver
24 Eylül 2020 Perşembe 11:55

Odunpazarı’nda 35 mahallenin tamamında kurulacak stantlarla üye çalışmasına başladı.  CHP Odunpazarı İlçe örgütü üye kayıt çalışmalarını 7 Ekim tarihine kadar sürdürecek konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, “Son günlerde halkımızın giderek artan şikayetleri, Türkiye’nin giderek büyüyen sorunları için çözüm olacağımız inancını halkımızla paylaşmak ve kararlı adımlarla yürüdüğümüz iktidar yolunda çoğalmak ve halkımızla daha da bütünleşmek adına Parti Genel Merkezi’nden ve İl Başkanı’mızdan aldığımız talimat doğrultusunda ilçemizin işlek bölgelerinde ‘’Üyelik ve Bilgi Standı’’ çalışmalarımıza başladık. Bu çalışmalar kapsamında ilçemizin 35 mahallesinin tamamında bu stantları kurarak kendilerine partimiz, çalışmalarımız ve programımız hakkında hem bilgi aktaracak hem de iktidar yolunda bizimle yürümek isteyen arkadaşlarımızın üyelik başvurularını alacağız. Aynı zamanda partimizin kuruluşunun 97. Yılı kutlamaları kapsamında da resim ve fotoğraf sergimizi bu çalışmalar esnasında çeşitli stantlarımızın yanında sergiliyor olacağız.''İKTİDAR YOLUNDA SEN DE OMUZ VER'' sloganıyla başlattığımız yeni üye kampanyamızın ilk günü Eskişehir halkı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Etkinliğimiz ilçemizin işlek noktalarında 15 gün boyunca devam ederek 7 Ekim’de Emek Mahallesinde son bulacak. İktidar yolunda haksızlığa, hukuksuzluğa, yolsuzluğa ve yoksulluğa karşı verdiğimiz mücadelede bizimle yürümek ve destek olmak isteyen veya bizleri ve partimizi daha yakından tanımak isteyen tüm vatandaşlarımızı stantlarımıza ve resim sergimize bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.