CHP’DE KONGRE SÜRECİ: TOMSUK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP İl Başkanlığı adaylığını parti binasında açıklayan Metin Tomsuk, CHP’yi iktidara taşımak için il başkanlığına aday olduğunu söyledi.

CHP’DE KONGRE SÜRECİ: TOMSUK ADAYLIĞINI AÇIKLADI
05 Şubat 2020 Çarşamba 13:49

Parti binasında partililere seslenen Metin Tomsuk şöyle konuştu:  Karşı devrimci güçleri yenilgiye uğratmak, laik demikratİk sosyal hukuk devletini yeniden inşa etmek için partimizin il başkanlığına aday oluyorum. En kısa sürede demokratik parlamenter sisteme geçmek için, laik, demokratik, aydınlanmacı, akılcı, bilimsel ve Atatürkçü eğitim sistemine yeniden kurmak için, yerleşim ve toprak düzenin yeniden kurulması, köylümüzün emeğinin karşılığını alması için, üretken bir kalkınma modelin geliştirip, uygulamak için, kadın cinayetlerinin önlenmesi için, çocuk istismarına son vermek için, emeklimizin sefaletten kurtulması için, doğal çevremizin talanının önlenmesi için, CHP’nin iktidarına ihtiyaç vardır. Cumhuriyet Halk Partisi’ni Eskişehir’de birinci parti, Türkiye’de iktidar yapmak için il başkanlığına talibim. Seçilmemiz halinde ben ve ekibim çok çalışacağımıza söz veriyorum.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
takoz - 4 yıl önce
başarılar hocam