CHP İl Başkanı Taşel: İktidarınız devlet olmaya soyunursa, mafya lideri de iktidar olmaya özenir

Organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yazdığı tehdit mektubuna karşı açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Recep Taşel, “İktidarınız devlet olmaya soyunursa, diyet ödemek isteyen mafya lideri de iktidar olmaya özenir” dedi ve ekledi: Her konuda zamanlı zamansız, gece gündüz açıklamaları ile ünlü İçişleri Bakanı, Genel Başkanımıza yapılan tehdit ve hakaret dolu açıklamayı görmezlikten gelmiştir.

CHP İl Başkanı Taşel: İktidarınız devlet olmaya soyunursa, mafya lideri de iktidar olmaya özenir
18 Kasım 2020 Çarşamba 15:37

Taşel yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

Cumhuriyet Halk Partisi bu devleti kuran, ilk Genel Başkanı ve değişmez önderi Mustafa Kemal Atatürk olan, 83 milyon yurttaşını hiçbir ayrım yapmadan kucaklayan ve gölgeleyen köklü bir çınardır.

Cumhuriyet Halk Partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan hiçbir tehdit ve hakarete sessiz kalamayız.

Kör topal yürüyen demokrasi kültürümüzde; 90’lı yıllarda denenmiş devlet, siyasetçi, mafya üçgeni Susurluk’ta kamyon kazası ile ortaya saçılmış ve halkımızın haklı olarak kararlı bir protesto tepkisiyle karşılaşmıştır. O günleri bugün de acı bir tecrübe ile anmaktayız.

Yaklaşık 30 yıl önce bu yaşananlardan hiç ders almamış Cumhur İttifakı liderleri, infaz düzenlemesi adı altında özel af çıkararak mafya liderlerini hapishaneden dışarıya bırakmışlardır.

Dün yaşanan, Genel Başkanımızı tehdit ve hakaretlerle dolu mafya lideri açıklamasına sessiz kaldıkları bir yana, adeta destekler nitelikte mafya liderinin önünü açmışlardır.

Her konuda zamanlı zamansız, gece gündüz açıklamaları ile ünlü İçişleri Bakanı, Genel Başkanımıza yapılan tehdit ve hakaret dolu açıklamayı görmezlikten gelmiştir.

İçişleri Bakanının sessizliği çok anlamlıdır. Hiçbir devlet adamı ana muhalefet liderine yapılan bu tehdit ve hakarete sessiz kalamaz. Hele İçişleri Bakanı iseniz sorumluluk size aittir ve sessizlik, yapılanı onaylamak anlamına gelir.

İktidarınız devlet olmaya soyunursa, diyet ödemek isteyen mafya lideri de iktidar olmaya özenir.

Bizler 37. Olağan Kurultay’ımızda söz verdik!

2. Yüzyıla Çağrı Beyannamemizde imza altına aldık.

Beyannamemizin 2. Maddesinin 3. Fıkrasında; ‘’Toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleri ile mücadele ödün vermeden sürdürülecektir.’’

Milyonlarca vatansever Cumhuriyet Halk Partililer olarak, iktidarınızdan ve medet umduğunuz mafya düzeninden memnun değiliz ve korkmuyoruz.

Çoğulcu bir demokrasi ile adaleti, temiz siyaseti, yeni bir parlamenter demokratik sistemi barış ve huzur içerisinde egemen kılacağız.

Toplumun tüm sorunlarını biliyoruz ve çözüm önerilerimiz de hazır. Üretenler, haksızlığa uğrayanlar ve ülkesini seven milyonlar ile ilk genel seçimde iktidar olacağız ve bu kurduğunuz adaletsiz düzeni yıkacağız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.