Çalışkan’dan mevsimlik tarım işçilerine ziyaret

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, Yukarı Söğütönü Mahallesi’nde yaşayan mevsimlik tarım işçileriyle bir araya geldi.

Çalışkan’dan mevsimlik tarım işçilerine ziyaret
27 Temmuz 2020 Pazartesi 13:46

Mevsimlik tarım işçileriyle çadırda kahvaltı eden Başkan Çalışkan, şehirdeki tarımsal üretimin iş gücü ihtiyacını karşılayan ve memleketlerini geride bırakan tarım işçilerinin bütün Eskişehirlilerin misafiri olduklarını belirtti. 

 

Pandemi sürecinin tarımın önemini bir kez daha ortaya çıkardığını vurgulayan Çalışkan, “Yeni bir haftaya mevsimlik işçi kardeşlerimizle kahvaltıda buluşarak başladık. Ekmek mücadelesinde alın teri döken işçilerimizin taleplerini dinledik, notlarımızı aldık. Pandemi süreci dolayısıyla tarımsal üretimin öneminin bir kat daha arttığı bu dönemde zor şartlarda çalışarak ülke üretimine katkı sağlayan kardeşlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Daha iyi şartlarda çalışmaları için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

 

Çocuklara hediyeler dağıtılması ve mevsimlik tarım işçilerinin ziyaretten duyduklarını memnuniyeti dile getirerek Başkan Çalışkan’a teşekkür etmeleriyle ziyaret sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.