BELEDİYELERİ BİZ KAYBETTİK

AK Parti Eski İl Başkanı M. Dündar Ünlü, "2019’da seçimi, belediyeleri biz kaybettik. Açıkçası 2019’dan umudum yoktu" dedi.

BELEDİYELERİ BİZ KAYBETTİK
22 Temmuz 2019 Pazartesi 17:44

AK Parti Eski İl Başkanı M. Dündar Ünlü, Eskişehir.net Genel Yayın Yönetmeni  Cihan Yıldırım'ın sorularını yanıtladı. 

31 Mart yerel seçim sonuçlarını  değerlendiren Ünlü, “2019’da seçimi, belediyeleri biz kaybettik. 24 Haziran’da yapılan seçimler 2019 için büyük bir fırsattı. 21 Mayıs’ta listeler açıklandığında orada uyumsuzluğun giderilmesi gerekirdi. Ben adayım, değilim listede şu sıradayım kendim için söylemiyorum. Kendimi ayrı tutuyorum. Şunu da demiyorum ben olsaydım parti uçacaktı, ben olmadım parti berbat oldu… Böyle bir şey yok. Kendimi ayrı tutuyorum, ben yokum. Ama uyumsuzluğun giderilmesi gerekirdi. O uyumsuzluk giderilmediği gün ben açıkçası 2019’dan umudum yoktu. 21 Mayıs’ta kaybedildi. Sonrasında seçim çalışması, sonrasında teşkilat, teşkilat ne olacak? Bunlar çok sığ tartışmalar. Siz büyük fotoğrafı bırakıp faturayı teşkilata kesmeye kalkarsanız sorun çözülmez teşkilatın bir günahı yok teşkilat ne yapacak. Teşkilatlara bu şekilde her bir olay sonrasında esas meseleyi göz ardı edip teşkilat üzerinde oynarsanız bu doğru değil. Yazık bu haksızlık olur bizde teşkilatçılık yaptık yazıktır günahtır her şeyi teşkilata fatura etmeye kalkarsan olmaz sorunu çözmezsin pansumanla devam edersin öyle olmaz teşkilatlarla çok fazla uğraşmamak lazım asıl meseleye bakmak lazım asıl mesele neydi oradaki uyumsuzluğun giderilmesi lazımdı giderilmedi öyle tercih edildi. Seçim kazanmanın yegâne temeli birlik ve beraberliktir" dedi. 

AK PARTİ DAĞILMAZ

"Türkiye’nin AK Parti’ye ihtiyacı var” diyen Ünlü, “AK Parti dağılmaz. Böyle bir şey söz konusu olmaz. 2001’de kurulup 2002’de iktidara gelmiş ve Türkiye’ye damgasını vurmuş bir parti. Zaman zaman seçim kayıpları olabilir. Eksiklik nerede, nerede hata yapıldı bunlar iyi analiz edilirse, sıkıntının nerede olduğu tam manasıyla tespit edilip onun üzerinde çalışma yapılırsa aynen yoluna devem edecektir. Ben o şekilde olacağını düşünüyorum.  Öyle de olması gerekir Türkiye’nin AK Parti’ye ihtiyacı var”diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
26nb64 - 5 yıl önce
Senin görevin varmıda çıkıp demeç veriyorsun.İl başkanı gerekirse konuşur.Nerden oraya oturup konuşuyorsun?Herkes kendini ve yerini bilmeli.Senin zamanın geçti yokum diyorsun öylede kal.