AK Parti, STK temsilcilerini ağırladı

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, parti binasında düzenlenen kahvaltı programında Eskişehir ilçe STK temsilcileri ile bir araya geldi.

AK Parti, STK temsilcilerini ağırladı
15 Şubat 2020 Cumartesi 16:40

İl binasında düzenlenen ve il başkan yardımcılarının da katıldığı toplantıya; Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu Başkanı Recep Demir ile Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Can, Eskişehir Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cihan Ertok ile Yönetim Kurulu üyesi Rıdvan Tambova, ALPUDER Başkanı Cengiz Filiz, BEY-DER Yönetim Kurulu üyesi Şahin Öztürk, Günyüzü Derneği Başkanı Ali Ramazan Çınar, Han Derneği Başkanı Yusuf Akpınar, İnönü Derneği Başkanı Mehmet Kasap, Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Cemalettin Ürgüp ile Nurettin Kaba, Sarıcakayalılar Derneği Başkanı İbrahim Eldem, Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan, Emirdağlılar Vaktı Yönetim Kurulu Üyesi Ceylan Yavuz, Sevder Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Naci Şeker ile Ziya Kandilci, Seyyid Battalgazi Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Çorapsız ve İncesu Derneği Başkanı Mehmet Erdoğan katıldı.

Görüşmelerde şehir gündeminin yanı sıra, STK'ların toplum ve ülke üzerindeki sorumlulukları da konuşuldu. Düzenlenen programdan memnuniyetlerini dile getiren STK Temsilcileri, Başkan Çalışkan’a talep ve önerilerini ileterek, merkezi hükümet ve yerel yönetimler noktasında yapılabilecek proje ve hizmetler konusunda isteklerini dile getirdiler.

Konuşmasına programa katılan STK temsilcilerine teşekkür ederek başlayan AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Eskişehir’in gelişmesi ve kalkınması için ortak akıl ve sonuç odaklı bir yol izlenmesi gerektiğini vurguladı. İstişareye her daim önem verdiklerini belirten Başkan Çalışkan, “Bugün ilçe STK temsilcilerimizle bir araya gelerek Eskişehir’imiz için yapılması gerekenleri konuşup fikir alışverişlerinde bulunduk. Kendilerinin bu konudaki görüşlerini dinledik. Çözüm odaklı ve proje ekseninde gerçekleşen toplantıya katılan bütün temsilcilere çok teşekkür ediyorum. Hem bugünü, hem geleceği düşünmek gibi bir görevimiz var. Bu bilinç ve sorumluluk ile hareket ediyoruz. Bu bağlamda Eskişehir’imizin her manada çok daha fazla gelişip kalkınması lazım. İnşallah el birliğiyle sıkıntılar giderilecek. Üzerimize düşen ne görev varsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. İlerleyen süreçte STK temsilcilerimizle sık sık bir araya gelerek bu tarz verimli toplantılara devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.