ABDULKADİR ADAR : ESKİŞEHİR İÇİN BİRAZ DAHA DUYARLI OLUN

Seyitgazi, Alpu ve Sarıcakaya’ya yolları üzerinden AK Parti’nin Eskişehir’deki temsilcilerine yüklenen Adar, “Eskişehir için biraz daha duyarlı olun” dedi.

ABDULKADİR ADAR : ESKİŞEHİR İÇİN BİRAZ DAHA DUYARLI OLUN
12 Kasım 2019 Salı 13:17

CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, sözlerine delege seçim sürecini değerlendirerek başladı. Adar,”Partinin kongre süreci hakkında bilgi veren Adar, Odunpazarı’nda 22 mahallede, Tepebaşı’nda ise 19 mahallede delege seçimlerinin gerçekleştiği belirterek, “Genel Merkezimizin belirlediği takvim çerçevesinde 9 Kasım itibariyle mahallelerde delege seçimleri başladı.  Bu süreç olgun bir hava içerisinde geçiyor.  Mahallelerde yapılan delege seçimleri ile partimiz ilçe kongrelerine hazır hale gelecek.  14 Kasım tarihinden sonra da ilçe kongrelerinin takvimi başlayacak.  Aralık sonu itibariyle de ilçe kongreleri tamamen bitmiş olacak” dedi.

Yollar neden yapılmıyor?

Seyitgazi-Kırka yolunda yaşanan kazalar dolayısıyla vatandaşların tedirgin olduğunu belirten Adar, “Seyitgazi’den başlayıp Afyon sınırındaki son köyümüz olan Gökbahçe’ye kadar olan kesimde yol son derece kötü.  Bu yol aynı zamanda İç Anadolu’nun Ege’ye ve Akdeniz’e açıldığı yoldur. Bu yolun öncelikle yapılması gerekir.  Bu yol üzerinde sadece 2019 yılı içerisinde 50’ye aşkın trafik kazası yaşanmış.  Bu da yolu bir anlamda ‘ölüm yolu’ niteliğine kavuşturmuş. Sürekli yaptıkları yollarla övünen bir Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarı var. Ama sanki Eskişehir’i cezalandırırcasına, Eskişehir’de bu yollar dikkate alınmıyor.  31 Mart seçimleri öncesi Alpu-Eskişehir, Alpu-Beylikova-Mihalıççık yolu üzerinde benzer bir çalışma yapılmıştı. O dönemde iktidar partisi milletvekilleri, iktidarı destekleyen partinin milletvekili bu konuda sözler verdiler.  O yolun, seçim yatırımı için yapılmadığını bize ispatlarla diye düşünüyorduk ama yolun belli kısmında çalışma yapılmış, iş makineleri çekilmiş. O yol da başka bir seçime kaldı.  Milletvekillerimizden aldığımız bilgiye göre hükümetin bu yollarla ilgili hiçbir yatırım projesi yok.  Sarıcakaya yolu yıllar önce ihale edildi, hala bir tek çivi çakılmadı.  Eskişehir milletvekilini biraz daha Eskişehir için duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Doğalgaz faturalarında indirime gidilsin

Ekonomiye de değinen Adar,Doğalgaz faturaları okunuyor. Gelen faturalara baktığımız zaman insanların cebini tam anlamıyla yakacağı aşikar. Ben hükümete seslenmek istiyorum. Eğer bizim maliyetlerimizi kurtarıyorsa doğalgaz fiyatlarında indirime gidilmesini şu kış koşullarında zorunlu görüyorum. Doğalgaz ve elektirik fiyatlarında indirime gidilmesini diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.