YILMAZ HOCA'DAN SEMPOZYUMA ZİYARET

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediyesi tarafından 13.’sü düzenlenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu alanını ziyaret etti.

YILMAZ HOCA'DAN SEMPOZYUMA ZİYARET
13 Eylül 2019 Cuma 16:15

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği 13. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen de Eti eski fabrika alanında gerçekleşen sempozyumu ziyaret ederek çalışmalarını sürdüren sanatçılar ile görüştü. Alanı gezen Büyükerşen, yerli ve yabancı sanatçılardan üzerinde çalıştıkları eserler hakkında bilgiler aldı. Büyükerşen ayrıca sanatçı Ergün Arda’nın eserine de parmak izini bıraktı. 13.’sü düzenlenen sempozyumda ortaya çıkan eserlerin, kentin sanatsal kimliğine değer katacağını ifade eden Büyükerşen, sanatçılara başarılar diledi.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.