Odunpazarı Modern Müze’nin Yeni Sergisi “Günün Sonunda” Açıldı!

OMM, 2 Ekim Cuma günü ziyarete açılan "Günün Sonunda" isimli yeni sergisiyle 2020-2021 sanat sezonunu karşıladı. Toplam 36 sanatçının 40’ı aşkın eserinin yer aldığı “Günün Sonunda”, içinden geçtiğimiz pandemi döneminde, insanlığın Sanayi Devrimi’nden bu yana doğaya verdiği zararın ve ekolojik dengenin bozulmasının sonuçlarıyla yüzleşmeye başladığına dikkat çekiyor.

Odunpazarı Modern Müze’nin Yeni Sergisi “Günün Sonunda” Açıldı!
05 Ekim 2020 Pazartesi 13:30

Dünyanın kaynaklarının kâr ve konfor adına, gezegenin döngüsünü göz ardı ederek kullanılmasının insanlık için oluşturduğu tehditin farkına vardığımız bugünlerde, kolektif geleceğimizdeki ihtimallere ışık tutan “Günün Sonunda” 25 Nisan 2021’e kadar OMM’da görülebilir. “Günün Sonunda” sergisinin sanatçılarıyla, sergideki eserleri, üretim pratikleri, gezegenin geldiği nokta ve geleceğine dair konuşmaların yer aldığı OMM Podcast serisi Spotify'da sergi süresince yayınlanacak.  Sergiye paralel olarak kurgulanan OMM Eğitim Programı’nda gerçekleştirilecek atölye çalışmalarında ömrünü tamamlamış atık malzemelerin ve doğa dostu materyallerin kullanılmasına özen gösteriliyor. Atölyeler pandemi önlemleri kapsamında Zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.  Detaylı atölye takvimi omm.art/tr/programlar adresinden takip edilebilir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.