İSTANBUL FLÜT TOPLULUĞU ESKİŞEHİR’DE

Şehir sanattır ilkesiyle etkinliklerini sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehirli sanatseverler için düzenlediği konserler kapsamında Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda İstanbul Flüt Topluluğu’nu ağırladı.

İSTANBUL FLÜT TOPLULUĞU ESKİŞEHİR’DE
13 Mart 2018 Salı 10:55

Flüt ailesinin tüm mensuplarını bulunduran en özgün grup olma özelliğini taşıyan İstanbul Flüt Topluluğu’nu dinlemek için salonu dolduran sanatseverler konseri ilgiyle izledi. Şef Sercan Büyükedes’in yönettiği konserin solistleri flüt sanatçıları Ayla Uludere ve Leyla Bayramoğulları’ydı.  Türk bestecilerine ait eserlerden ve flüt topluluğu için bestelenmiş eserlerden oluşan özgün bir repertuvara sahip olan İstanbul Flüt Topluluğu Eskişehirlilere, ‘Kızılcıklar Oldu Mu? Dere Geliyor Dere, Kâtibim’ gibi Türkçe eserlerin yanında J. B. Boismortier, D. Cimarosa gibi dünyaca ünlü sanatçıların da eserlerini seslendirdiler.

Konsere dinleyici olarak katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, konser bitiminde sanatçıları tebrik ederek İstanbul Flüt Topluluğu’nu Eskişehir’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.