GENÇ İLHAM PERİLERİ MASAL ŞATOSU’NDA

Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği masalların güzelliğini gerçek hayata taşıyan Masal Şatosu, birbirinden güzel hafta sonu etkinlikleriyle çocuklar ve ebeveynlerine kaliteli zaman geçirmelerine yardımcı oluyor.

GENÇ İLHAM PERİLERİ MASAL ŞATOSU’NDA
12 Mart 2018 Pazartesi 14:01

Çocuklara müzik sevgisi aşılamak amacıyla klasik müzik konserleri veren Masal Şatosu, oda müziğinde bu hafta sonu ismini mitolojideki ilham perilerinden alan Polyminia Kuartet grubunu ailelerle buluşturdu. Genç müzisyenleri de sanatseverlerle buluşturan konserde, keman sanatçıları Duygu Kömür ve Azra Kaya, viyola sanatçısı Öykü Güneç ve çello sanatçısı Ezgi Öztürk sahne aldı. Franz Joseph Haydn’ın eserlerini sanatseverlerle buluşturan genç sanatçılar, sanatseverlerin beğenisini kazandı.

Masal Şatosu yetkilileri, Şato’da Müzik etkinliklerinin amacının hem çocuklara klasik müzik sevgisini aşılamak hem de genç sanatçıları motive etmek ve deneyim kazanmalarına yardımcı olmak olduğunu ifade ederken, Polyminia Kuartet grubunun genç üyelerinin ileride çok başarılı olacaklarına inandıklarını belittiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.