“DOĞUM GÜNÜM 1919” ESKİŞEHİRLİLER İLE BULUŞUYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılı nedeniyle, “Doğum Günüm 1919”  adlı gösteriyi Eskişehirliler ile buluşturuyor. 

“DOĞUM GÜNÜM 1919” ESKİŞEHİRLİLER İLE BULUŞUYOR
17 Mayıs 2019 Cuma 14:09

“Doğum Günüm 1919Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ve Şehir Tiyatrolarının birlikte gerçekleştireceği Eskişehir’e özel bir ilk gösterim olacak. Değerli yazar Turgut Özakman’ın milli mücadele yıllarını aktardığı metinlerden derlenen anlatının besteleri, Türkiye’nin yaşayan, en büyük bestecilerinden Muammer Sun imzasını taşıyor. Eserleri icra edecek olan Eskişehir Senfoni Orkestrası’nın şefliğini ise Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Daimi Şefi Rengim Gökmen üstleniyor. 
Ankara Devlet Opera ve Balesi solistleri Görkem Ezgi Yıldırım ve Arda Aktar’ın yanı sıra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Gençlik Korosu’nun misafir olarak katılacakları gösterinin yönetmen koltuğunda ise usta rejisör Murat Atak oturuyor. 
Şehir Tiyatroları’nın sevilen oyuncuları Burcu Tutkun, Özlem Akdoğan, Gamze Demirer, Mete Ayhan, Ali Eyidoğan, Murat Danacı ve Alp Sunaoğlu’nun da yer aldığı proje 19 Mayıs 2019 Pazar günü saat:19.00’da Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Ücretsiz olarak Eskişehirliler ile buluşacak gösterinin davetiyeleri ise günler öncesinden tükendi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.