Eskişehir’in gururu oldular

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibi, Ankara Cebeci Yaşar Sevim Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen bölge finalinde grup birincisi oldu.

Eskişehir’in gururu oldular
05 Mart 2017 Pazar 16:51

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi elde ettikleri birincilik sonrası Anıtkabir ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Beştepe Millet Camii'ni ziyaret ederek kısa bir Ankara turu gerçekleştirdi. Ekip, hem geleneksel hem de düzenlemeli kategoride 27 Nisan'da İzmit Yahyakaptan'da yapılacak Türkiye finalinde Eskişehir’i temsil edecek. Okul Müdürü Semih Yavuz kazandıkları başarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Başta usta öğretici Birgül Geçikli ve Anıl Büyükkarabaş olmak üzere Furkan Olur, Gizem Vuruşkan ve Melike Yurdakul adlı yardımcı öğreticilere, Beden Eğitimi Öğretmenleri Zeynep Duman ve Burak Büyükerşen'e, ekipteki tüm öğrencilere ve velilerine, okul aile birliğine, okulun tüm yönetim ekibine, 3 yıldır maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen'e, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Basyihit'e, Bilim Madencilik'e, Melahat Ünügür Ortaokulu Müdürü Ahmet Berberler'e ve tüm destekçilere sonsuz teşekkür ediyorum. İlimizin 3 yıldır birinciliklere doymayan, her yerde ve gönülde iz bırakan ekibine, Türkiye finalinde büyük başarılar diliyorum" dedi.

 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.