TOPLU SÖZLEŞMEDE MUTLU SON

Çifteler Belediyesi ile Belediye –İş Sendikası arasında sürdürülen toplu iş görüşmelerinde anlaşmaya varıldı. Anlaşma ile Çifteler Belediyesi personeli ücretlerine yüzde 17 zam yapıldı.

TOPLU SÖZLEŞMEDE MUTLU SON
09 Mart 2017 Perşembe 11:12

Çifteler Belediyesi’nde görev yapan sendikalı işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi, Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen ile Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Güney Demirdaş arasında imzalandı. Tüm maddeler üzerinde anlaşmaya varılarak, işçilerin maaş ve sosyal yardımlarında yüzde 17 artış sağlandı. Belediye –İş Sendikası Şube Başkanı Demirdaş, görüşmeler sırasında en ufak bir pürüz yaşamadıklarını belirterek, “Karşılıklı anlayış ve diyalogla tatlı sona ulaşılmış olup, prosedür tamamlanmıştır. İşçisinin emeğinin karşılığını vererek hakkını gözeten Belediye Başkanımız Sayın Metin Özen’e işçi arkadaşlarımız ve sendikam adına teşekkür eder, Toplu İş Sözleşmesinin işçi arkadaşlarımıza ve belediyemize hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.