TEPKİNİZİ GÖSTERECEĞİNİZ YER SANDIK

17 Mart’ta Eskişehir’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Tepebaşı ve Odunpazarı bölgelerine asılan afişlerinin ve reklam çadırlarının kimliği belirsiz kişiler tarafından söküldüğü iddia edildi.

TEPKİNİZİ GÖSTERECEĞİNİZ YER SANDIK
14 Mart 2017 Salı 15:39

AK Parti İl Tanıtım Medya Başkanı Serhan Arıman, Gündoğdu Kavşağı üstgeçidinde yer alan afişlerin Odunpazarı Belediyesi ekipleri tarafından söküldüğünü belirterek, tepki gösterdi.   Arıman, konuyla ilgili olarak yaptığı kınama mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Cumhurbaşkanımızın Eskişehir’e gelişini haber veren afişlerimize yapılan çirkin saldırıyı ilk etapta şiddetle kınadığımızı duyurmak isterim. Hele hele bir de CHP’li belediyelerin buna çanak tutması, ileri giderek Sayın Cumhurbaşkanımızın afişlerinin bir bir sökülmesine taşeronluk yapmaları, kabul edilemez bir durumdur. Aslında daha önceden de görmeye alışık olduğumuz, muhalefetin karalayıcı, iftiracı, zarar verici bu siyaset üslubu, neredeyse her seçim döneminde karşılaştığımız tablodur.  Bu bizleri pek şaşırtmadı. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun tepkinizi bu şekilde saldırarak göstermeniz sizlerin siyasi seviyenizi ortaya koymaktadır. Demokraside tepkileri göstereceğimiz tek yer sandıktır.  Fakat bunu hazmedemeyenler tepkilerini afislere zarar vererek göstermektedir. Bundan sonra her yırtılan afişlerde CHP’li Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleri tekrar tekrar anacağımızı da belirtmek isterim.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.