TEPEBAŞI’NIN YAPTIĞI AYRIMCILIKTIR

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, hat boyundaki çöplerin Tepebaşı Belediyesi tarafından toplanması gerektiğini belirterek, “Çöp toplamanın anlaşması mı olur ya?” dedi.

TEPEBAŞI’NIN YAPTIĞI AYRIMCILIKTIR
08 Mart 2017 Çarşamba 13:23

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, ES TV’de gazeteciler Murat Taşkın ve Cihan Yıldırım’ın sorularına yanıt verdi.  Tepebaşı Belediyesi ve TCDD arasındaki hat boyundaki çöplerin temizliği konusunda Tepebaşı Belediyesi’ne yüklenen Ünlü, “Çöp toplamanın anlaşması mı olur ya? Burayı bir bulvar, cadde gibi düşünelim. Buradaki çöplerin toplanması için TCDD ile anlaşma yapmamız lazım, izin lazım gibi bir bahane üretilebilir mi? Siz oradaki çöpleri toplasanız size ‘niye çöpleri topluyorsunuz kardeşim, ne işin var burada’ diye soran mı olacak? İpe un serilmesi doğru bir davranış mıdır? Tepebaşı Belediyesi’nin yaptığı doğru bir hareket midir? Bu çöp toplama bir vatandaşa, iş adamına desek adam gider çöpleri toplar oradan. Sen belediyesin kardeşim işin çöp toplama zaten. Tepebaşı’nın yaptığı aleni bir şekilde ayrımcılıktır, vatandaşın hizmet almasını engellemedir. Anlam veremiyorum. Çöpü toplasa biri Tepebaşı’na ceza mı yazacak? Çöpler orada yığılı belediye benim anlaşmam yok diye çöpleri toplamıyor. Belediyeyi hemşerilerime şikâyet ediyorum. Bu anlaşma saçmalığına karşıyım. Ne anlaşması? Ne anlaşması bekliyorsun? Git topla çöpü ya… Neyi bekliyorsun, ne izni? Senin çöpün, benim çöpüm diye bir şey olur mu? Burası sana ait ben buranın çöpünü almam böyle şey olur mu? Ne anlaşması gidip çöpü alacaksın” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.