SİVRİHİSAR KADINLARI AĞIRLADI

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Sivrihisar'da kadınları ağırlayarak, dünyanın merkezinde güzel bir gün geçirmeleri adına kültür gezisi düzenledi.

SİVRİHİSAR KADINLARI AĞIRLADI
09 Mart 2017 Perşembe 12:46

Yaklaşık bin kadının katılımıyla gerçekleşen programda kadınlar, tarihi, kültürü keşfetmenin yanı sıra, zengin bir mutfak kültürüne de sahip olan Sivrihisar'ın yöresel lezzetleriyle de buluşma fırsatı buldular. Başkan Yüzügüllü, bu özel günde emekçi, fedakar kadınları dünyanın merkezinde ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Nasreddin Hocası, Hızır Beyi, Yunus Emresi olmak üzere alim, bilgin ve bilim adamları, evliyaları ve onlarca menkıbeleri, camileri, hanları, hamamları, kilisesi, çeşmesi, tarihi evleri, sokakları ile yaşatılan bu tarihi kültür hazinesini keşfetmeyi isteyen tüm misafirleri Sivrihisar'a davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.