MUHSİN YAZICIOĞLU ANILDI

2009 yılında helikopter kazası ile yaşamını yitiren BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 8. yıl dönümünde Eskişehir ziyaretlerinden oluşan fotoğraf sergisi ile anıldı.

MUHSİN YAZICIOĞLU ANILDI
23 Mart 2017 Perşembe 13:40

Taşbaşında düzenlenen fotoğraf sergisinde Yazıcıoğlu'nun Eskişehir ziyaretlerinden oluşan fotoğraf sergisinde konuşan BBP MKYK Üyesi Ahmet  Namık Akdoğan''şehit liderimizin, bu günlerde lazım olan birleştirici ve kucaklayıcı tavrını özlüyor ve bugünün siyasetçilerine tavsiye ediyoruz. Biz O'nun şehadeti ile yetim kalan evlatları  suikast üzerindeki tüm  sis perdesinin  bir an evvel kaldırılarak, gerekli cezaların uygulanmasını şiddetle bekliyoruz.  Sergimiz  üç gün  ziyarete açık  olacaktır. 24 Mart yarın Cuma namazında Reşadiye Camiinde  Mevlit ve devamında pilav ikramımız olacaktır'' dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.