KENDİNE DEMOKRAT OLMAK

Yazarımız Erdal Akyazı, Avrupa ile yaşanan krize ülke gerçekliğinden bir bakış sunuyor...

KENDİNE DEMOKRAT OLMAK
17 Mart 2017 Cuma 13:26

Erdal Akyazı'nın 'Kendine Demokrat Olmak' başlıklı yazısı:
Demokrasi, yönetilebilirlik, istikrar diye tartışırken; Alman silahlı kuvvetlerine İncirliği açan, 2012 yılında Türk-Hollanda ilişkilerinin güzelliğini Hollanda Demokrasisine övgüler düzerek anlatan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2017 Mart’ında  Holanda’nın faşizminden, Almanya’nın Nazizm’ine çok ağır bir dille suçlamalarda bulunmasını iyi etüt etmemiz lazım.
 Gerçekten Avrupa da faşizm hortladı mı? Eskiden iddia ettiğimiz gibi biz de Avrupalı mıyız? Bizde Demokrasinin durumu nedir, OHAL için yeterli gerekçe var mı? Avrupa da yüzde yirmi oy alabilen Irkçılar Avrupa’nın bütünü mü? Sayın Bakanlar, Bakanlık görevleri ile ilgili mi, yoksa AK Partili siyasetçiler olarak mı engellenmek istendiler? Hayır cephesi Demokrasinin öngördüğü şekilde propaganda etme güç ve şansına sahip mi? Gerçekten, doğru bir yargıya ulaşabilmemiz için cevaplamamız gereken bir dolu soru var.
Yazının tamamına aşağındaki linkten ulaşabilirsiniz...
http://www.esgundem26.com/kendine-demokrat-olmak-makale,130.html

 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.