ESKİŞEHİR TAMAM, HİÇBİR SIKINTI YOK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AK Parti iktidarı ile Eskişehir’e 500 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını söyledi.

ESKİŞEHİR TAMAM, HİÇBİR SIKINTI YOK
17 Mart 2017 Cuma 16:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Eskişehir ziyareti kapsamında kentte gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak,  Vilayet Meydanı’nda vatandaşlara seslendi.
Bakan Albayrak, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün 15 yıllık AK Parti iktidarımızda artık sıradanlaşan ama daha büyük Türkiye idealini taşıyan hizmet ve icraatlarımıza yeni bir halkayı ekledik. Eskişehir’de yaklaşık 500 milyon liralık yatırımın açılışı için birlikteyiz.  Hakikaten Eskişehir’imize muhteşem bir stat hediye ettik ü. AK Parti iktidarıyla. Eskişehir’imize dünyaya örnek bir stat hediye ettik. Tabi artık eski Türkiye’deki gibi sadece temelleri atılan değil açılışların birbirini izlediği Türkiye’yi daha da büyüten çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bugün toplanmamızdaki vesilelerden bir tanesi sadece açılışlar değil. Hepimizin malumu, özellikle 15 Temmuz’dan sonra Türkiye olarak yeni bir sürece başladık. Tabi 15 Temmuz’da Eskişehir’inde ne kadar şanlı ve dik duruş gösterdiği o gece sizler tüm Türkiye’ye ve dünyaya gösterdiniz. Sizlerden Allah razı olsun. 15 Temmuz’da tüm terör örgütlerine karşı başta FETÖ ve PKK olmak üzere ülkemizi daha büyük bir Türkiye yolundan alı koymak için içerde ve dışarıda özellikle yurt dışında onlara karşı 16 Nisan’da ne diyeceğiz. Tek millet için ne diyeceğiz? Tek bayrak için ne diyeceğiz? Tek vatan için ne diyeceğiz? Eskişehir tamam, hiçbir sıkıntı yok.  Az konuşacağız, çok çalışacağız.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.