AK Gençliğe ‘’Anayasa Eğitimi’’

AK Gençliğin düzenlediği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili gerçekleştirilen programda, Cumhurbaşkanlığında görevli, Emre Cemil Ayvalı “Anayasa Eğitimi” başlıklı seminer verdi.

AK Gençliğe ‘’Anayasa Eğitimi’’
14 Mart 2017 Salı 13:28

Cumhurbaşkanlığında görevli  Ayvalı ‘’Yeni Anayasa’’ üzerine eğitim vermek üzere geldiği  AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Fatih Özata misafirliğinde buluştu. AK Parti milletin partisidir diyerek  konuşmasına başlayan Ayvalı, ‘’Bu sistem sorun çözmüyor aksine sorun üretiyor” dedi.Şu anki sistemin şikâyetleri olan çift başlılık, güvenoyu problemi, yargı ve ordunun çelişmesi gibi sorunların yeni sistem ile birlikte ortadan kalkacağını belirten  Ayvalı, Cumhurbaşkanlığı  sisteminin devletimizi en üst demokratik düzeye getireceğini söyledi. Ayvalı, “15 Temmuz gibi kırılmaları yaşamış her toplum kendi ülkelerini manifesto ile taçlandırır” dedi. Ayvalı,  parti binasındaki programından sonra mahalle gezilerine katıldı. Samsunlular derneği, Çukurhisar ve Emek mahallelerinde gençlerle buluşan Ayvalı burada da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili kısa bir bilgilendirme toplantısı düzenledikten sonra Emek mahallesinde İl Başkanı M. Dündar Ünlü de eşlik etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.