YILMAZ HOCA GENÇLERLE BULUŞTU

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen soyal medya üzerinden gençlerle buluşarak gençlerin sorularını yanıtladı.

YILMAZ HOCA GENÇLERLE BULUŞTU
19 Mayıs 2020 Salı 19:57

Ülkenin değişik şehirlerinden sosyal medya aracılığı ile bir araya gelen Yılmaz Büyükerşen, gençlerin merak ettiği soruları yanıtlarken, tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi. Büyükerşen gençlere “Atatürk sizlere çok inanıyordu. Egemenliğin ve bağımsızlığın ne olduğunu cumhuriyetin genç kuşaklarına öğretti. Memleketin idaresini sizler alacaksınız. Sizler Türkiye’yi daha ileri bir yere taşıyacağınız için size emanet etti. Bizler artık sizlere devrediyoruz. Doğru yoldan ayrılmayacaksınız. Mustafa Kemal’in yolu doğru yoldur. Mustafa Kemal bu ülkeyi size emanet etti sorumluluğunuz çok büyük” dedi.

Üniversiteme gitmek istemiyorum

Görüşmede yer alan bir öğrencinin rektörlük mü belediye başkanlığımı sizin için daha iyiydi sorusuna? Önemli olan her iki görevi de en iyi şekilde yerine getirmek. Bu açından bakınca her iki görevde oldukça önemli. Ama rektörlüğün yeri ayrı. Gençlerin arasında olmak çok önemli. Ben hocalığım boyunca daima gençlerden fikir almışımdır. 3 sene öncesine kadar kampuse ara sıra gidiyordum ama artık gitmiyorum. Çünkü her gidişimde bizim öğrenciler ile yaptığımız çok güzel bir kampusumuz vardı. O güzelliklerden bazılarını eksildiğini görüyorum. Kampusun binalarla doldurulduğunu görüyorum. Benim 47 yılım harcadığım bir kampustur. O kampusu öğrencilerimiz diğer hocalarımız ile birlikte bir kuyumcu gibi işlerdik. Şimdi onun bozulmaya başladığını görmekteyim. Zihniyet değişikliği olmuş. At binicisine göre kişner derler. Son zamanlarda bir değişiklik olduğunu görüyorum. Üzülüyorum. O yüzden pek gittiğim söylenemez.

Video'nun tamamnı izlemek için tıklayın

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.