YENİLMEZ VEDA ETTİ

Eskişehir Bilecik Eczacılar Odası Başkanı Yücel Yenilmez görevinden istifa etti. Yenilmez, şimdiye kadar kendisini destekleyenlere teşekkür ederken, görevi devralacak arkadaşlarının bayrağı daha yukarı taşıyacaklarından şüphe duymadığını söyledi.

YENİLMEZ VEDA ETTİ
04 Aralık 2019 Çarşamba 15:40

Türk Eczacıları Birliği’nin 42. Olağan Büyük Kongresi 28 Kasım - 1 Aralık tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye genelindeki tüm Eczacı Odalarının Başkan, Yönetici ve Delegeleri de dahil 1000’e yakın eczacını katılım sağladığı 42. Dönem TEB Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu için seçimlerinde Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyeliği’ne seçilen Yücel Yenilmez, Eskişehir-Bilecik Eczacı Odası Başkanlığı görevinden istifa etti.

İstifası öncesinde açıklamalarda bulunan Yenilmez şöyle konuştu: Ülkemizin diğer bölgelerinden seçilmiş kıymetli delege meslektaşlarımın da teveccühü ile tarafıma verilen bu kıymetli görev vesilesiyle 9. Bölge Eskişehir-Bilecik Eczacı Odası Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.

Meslek aşkı ile çıktığım yolda, mesleğime daha fazla katkı sunmak, daha fazla sorumluluk almak için Oda Yönetiminde görev aldım ve 12 yıl Oda Başkanlığı görevi yürüttüm. Sadece eczacı meslektaşlarımın değil bir sağlık meslek örgütü yöneticisi olarak hem Eskişehir’deki hem Bilecik’teki halk sağlığı sorunları, ilaca erişim ve sağlık alanı ile ilgili diğer konularda yaşanan birçok konunun takipçisi oldum ve elimizden geldiği kadar çözümüne katkı sunmaya çalıştım. Bugün, meslek camiamızda başımı hep dik tutmamı sağlamış, evimden, yuvamdan, meslek ocağımdan başka kıymetli bir görevi ifa edebilmek için ayrılıyorum. Yaşadığım hüznü, seçildiğim yeni görevimin önemi ve kıymetinin bilinci ile bir sevince dönüştürerek, yeni bir yola çıkıyorum. Bu yolda mesleğimizin Başkent Ankara’daki neferi olarak hem Eskişehir ve Bilecik’teki meslektaşlarımın hem de tüm Türkiye’deki meslektaşlarımın sesi olmaya çalışacağım.

Bu vesile ile 12 yıl boyunca sürdürdüğüm 9. Bölge Eczacı Odası Başkanlığı süresince siz basın emekçileri ile çokça bir araya geldik. Hem Eskişehirimiz ile ilgili olarak hem de eczacılık mesleğimizi ile ilgili olarak. Tüm bu süreçte bizlerin sesi soluğu oldunuz. Yazılı-görsel basında ve internet alanında mesleğini icra eden siz basın emekçilerine gösterdiğiniz ilgi ve alaka için bir kez daha teşekkür ediyorum. Sağolun, varolun.

Benden sonra göreve gelecek meslektaşlarımın Eskişehir-Bilecik Eczacı Odasına benden daha fazla hizmet sunacaklarını ve benim meslek büyüklerimizden aldığım bayrağı teslim alarak daha da yükseğe taşıyacaklarına inancım tam.

Bana güvenen ve yıllarca destek veren başta eşime ve çocuklarıma, tüm aileme ve Eskişehir ve Bilecik’teki meslektaşlarıma ve siz basın emekçilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.