YAZIŞMALAR YETİŞİRSE ADANA MAÇI ESKİŞEHİR’DE OYNANACAK

Kanal 26’da Şükrü Oytan’ın sunduğu programa telefonla bağlanan Eskişehir AK Parti Milletvekili Nabi Avcı, Adanaspor maçının Eskişehir’de oynanması için yazışmaların başladığını belirterek, “İnşallah önümüzdeki maçı biz sahamızda ama, seyircisiz olarak oynama imkanına kavuşacağız” dedi.

YAZIŞMALAR YETİŞİRSE  ADANA MAÇI ESKİŞEHİR’DE OYNANACAK
22 Ocak 2020 Çarşamba 11:21

Kanal 26’da Şükrü Oytan’ın sunduğu spor programına telefonla bağlanan Eskişehir AK Parti Milletvekili Nabi Avcı TOKİ Başkanı ile görüştüğünü belirtti. TOKİ’den aldığı bilgiye göre Eskişehir Yeni Stadı'nda seyircisiz maç oynamanın herhangi bir sıkıntıya yol açmayacağını ifade Avcı şöyle konuştu: TOKİ ile görüştük. Stat ile ilgili olarak gerek Ortadoğu gerek İstanbul Teknik Üniversitesi’nden görüş almış 28 üniteden 6’sının elden geçirilmesi gerektiğini söyledi.  Bu statta “seyircisiz maç oynamanın herhangi bir sakıncası olup olmadığını sorduğumda” ise bana “seyircisi olduğu sürece bir sakıca yok gibi görünüyor” denildi.  Bende onlara "lütfen bunu Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'ne yazılı olarak bildirin" dedim Orası da yazılı olarak valiliğe bildirecek. Valiliğin spor güvenlik kurulu kararı için bu ön çalışmanın yapılması gerekiyor. Bu yazışmaları hızlandırmak için Gençlik ve Spor Bakanımızla görüştüm. O da yakından ilgileniyor. İnşallah önümüzdeki maçı biz, sahamızda ama, seyircisiz olarak oynama imkanına kavuşacağız

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.