VATANDAŞ ŞİKAYET EDİYORDU!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi son zamanlarda artan ve şehrin belirli kesimlerinde etkili olan koku ile ile ilgili açıklamada bulundu.

VATANDAŞ ŞİKAYET EDİYORDU!
09 Ekim 2020 Cuma 13:57

Vatandaşların sık sık belediyeyi koku şikayeti nedeniyle aradıklarını belirten açıklamada şu ifadelere yer verildi: Kıymetli hemşehrilerimiz, son günlerde şehrimiz genelinde hissedilen koku nedeniyle şikayetler almaktayız. Söz konusu kokunun alt yapı ile bir ilgisi bulunmamaktadır. Koku, Kazım Taşkent Şeker Fabrikası'nın üretiminden kaynaklanıp, rüzgarın da etkisiyle şehrin belirli bölümlerinde hissedilmektedir.

Büyükşehir Belediyesi olarak ilgili fabrikaya herhangi bir yaptırım yetkimiz bulunmamakta olup, konuyla ilgili şikayetlerinizi ALO 181 üzerinden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çağrı Merkezi'ne veya www.cimer.gov.tr üzerinden ilgili kuruma iletebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.