Valilik uyardı

Hava sıcaklıkları 2 Ağustos’tan itibaren 5 ila 9 derece artacak.

Valilik uyardı
31 Temmuz 2020 Cuma 18:36

Hava sıcaklıkları ile ilgili olarak uyarıda bulunan Eskişehir Valiliği, “Yapılan son değerlendirmelere göre; önümüzdeki bir haftalık süreçte bölge genelinin (Eskişehir, Bursa, Kütahya, Bilecik) Basra Alçak Basıncı sebebi ile sıcak havanın etkisinde kalacağı tahmin ediliyor. Bölge genelinde yağış beklenmiyor, havanın genellikle az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bölge genelinde halen mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, yarından itibaren önümüzdeki hafta ortasına kadar daha da artacağı ve mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerine çıkacağı bekleniyor.

Sıcak hava dalgasının oluşturabileceği ( güneş çarpması, vücutta sıvı kaybı vb.) olumsuzluklara karşı özellikle kronik sağlık problemi olanların, yaşlı ve çocukların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.