ÜYELERİMİZE BASKI VE TEHDİT YAPILDI ANCAK BU YANLIŞLARIN HESABINI SANDIKTA ÖDEDİLER

ETO seçimlerinde 34 grubu kazanarak rakiplerine büyük fark eten ETO Başkanı Metin Güler seçim ardından yaptığı konuşmada, “Üyelerimizin üstünde baskılar oldu, tehditler oldu. Ama ben her konuşmamda Eskişehir ticaret Odası Üyeleri ne yapacağını bilir dedim. Sandıkta bunların hesabı ödenir dedim. Bazıları da yaptıkları yanlışların bedelini sandıkta ödemişlerdir” diye konuştu.

ÜYELERİMİZE BASKI VE TEHDİT YAPILDI ANCAK BU YANLIŞLARIN HESABINI SANDIKTA ÖDEDİLER
07 Nisan 2018 Cumartesi 18:46

“Artık herkesin başkanıyım”

Kendisine destek verenlere teşekkür eden Güler, “seçimin sağlıklı bir ortamda yapılması için herkes elinden gelen çabayı ve katkıyı sağladı. Sonuç itibarı ile seçimin %85 ile almış bulunmaktayız. Şuana kadar ortalama 4 yıldır görev yapıyorum. Şu nettir ki; içinizde Eskişehir ve ülke sevgisi varsa üyelerin bugün seçim sandıklarını patlatmasının en önemli unsuru budur. Artık seçim bitmiştir. Bundan sonra projeler daha öne çıkacak. Rakip olarak çalışan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Artık kravatları çıkarıyoruz. Artık Eskişehir ticaret odası üyesi olan herkesin başkanıyım” dedi.

“Üyelerimizi tehdit edildi”

ETO üyelerinin baskı ve tehdit gördüğünü savunan Güler, “ Artık mücadele Eskişehir için olacak. Ben tekrardan gecesini gündüzüne katan çalışma arkadaşlarıma onların eşlerine teşekkür ediyorum. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun. İnanın işimiz daha yeni başlıyor. Bugün seçim bitti yarın hep beraber çalışacağız. Burada önemli bir nokta daha var. Üyelerimizin üstünde baskılar oldu, tehditler oldu. Ama ben her konuşmamda Eskişehir ticaret Odası Üyeleri ne yapacağını bilir dedim. Sandıkta bunların hesabı ödenir dedim. Bazıları da yaptıkları yanlışların bedelini sandıkta ödemişlerdir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.