UĞUR TEPE İSYAN ETTİ: SESİMİZİ DUYAN VAR MI?

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe trafik yaşanan trafik kazaları ardından isyan etti. Tepe “sosyal medya hesabından sesimizi duyan var mı?” diyerek, yetkililere seslendi.

UĞUR TEPE İSYAN ETTİ: SESİMİZİ DUYAN VAR MI?
06 Ekim 2019 Pazar 14:24

Seyitgazi yolu can almaya doymuyor. Çok sayıda trafik kazası ile gündeme gelen Seyitgazi yolu ile ilgili henüz somut adımlar atılmazken, Belediye Başkanı Uğur Tepe, yaşanan duyarsızlık karşısında isyan etti. Sosyal medya hesabında sesimizi duyan var mı diyen Tepe, şu ifadelere yer verdi: Bugün tekrar bir trafik kazasına daha ev sahipliği yaptık. Yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Artık 'Ölüm Yolu' olarak anılan Eskişehir-Seyitgazi-Kırka-Afyon sınır yolunun  bir an önce yatırım programına alınarak bölünmüş çift şeritli geniş bir yol haline dönüştürülmesi gereklidir. Vatandaşımızın canı bu kadar ucuz, bu kadar değersiz değildir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma Koçaş - 5 yıl önce
Evet Sayın başkanımız @Uğur Tepe nin düşüncelerine katılıyorum ve en kısa zamanda çözüm bulunmasını istiyorum