TÜRKİYE KENT KONSEYLERİ PLATFORMU BAŞKANLIĞI ODUNPAZARI KENT KONSEYİ’NE GEÇİYOR

Türkiye Kent Konseyleri platformu yaklaşık yetmiş Kent konseyinin katılımı ile hafta sonu iki gün Odunpazarı Kent Konseyi ev sahipliğinde Odunpazarı’nda buluşuluyor.

TÜRKİYE KENT KONSEYLERİ PLATFORMU BAŞKANLIĞI ODUNPAZARI KENT KONSEYİ’NE GEÇİYOR
18 Ekim 2019 Cuma 10:34

On yıl önce yıldır faaliyet gösteren Kent Konseyleri platformu Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinden oluşan kent konseyleri yılda iki sefer bir araya gelerek kent konseylerinin kapasite ve bilgi deneyim artırımı konularında paylaşımlarının yanında ülke sorunlarını tartışan önemli platformların başında geliyor.

Bursa Nilüfer Kent Konseyinin yürüttüğü dönem başkanlığı yirmi altıncı toplantısında Odunpazarı Kent Konseyine devredilecek. Kent Konseyleri buluşmasının ve genel kurulun konuşmacı konukları ise Nilüfer Belediye eski başkanı Mustafa Bozbey, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Dr Öğretim üyesi Duru Akdemir olacak.

Türkiye Kent Konseyleri Platform Dönem Başkanlığını devralacak Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru yaptığı açıklamada “ On yıl önce kurucusu olarak uzun yıllar genel sekreterliği görevini yaptığım Türkiye kent konseyleri platformu ev sahipliği yapmak başkanlığını devralmak Odunpazarı ve Eskişehirimizin tanıtımı için önemli bir süreç olacak. Gerçekleştirilecek platform buluşmasında Odunpazarı kent konseyimizin bilgi deneyim ve özellikle ortak akıl süreci ile yürüttüğümüz çalışmalarımızı ve mahalle meclisi uygulamalarımızı Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen kent konseylerine Odunpazarı Kent Konseyimizin başarılı çalışmalarını anlatacağız “dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.