SİVRİHSAR'DA ALT YAPI VE SONDAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kent merkezi ve kırsalda sorunsuz bir alt yapı ve sağlıklı su temini için çalışmalarını yürüten Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) bir yandan Sivrihisar ilçe merkezinde içme suyu hattını yenilerken, bir yandan da ilçede sondaj çalışmalarını sürdürüyor.

SİVRİHSAR'DA ALT YAPI VE SONDAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
30 Eylül 2020 Çarşamba 14:04

Yaz aylarında gerek artan kırsal nüfusu gerekse bahçe sulamalarının artması nedeniyle su sıkıntısı yaşanan mahallelerde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar ile vatandaşların su sorunları çözülüyor. Ekipler bir yandan da ilçe merkezlerindeki içilebilir ve kullanılabilir suyu arttırabilmek için sondaj çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Sivrihisar ilçe merkezinde içme suyu hattını sağlıklı borular ile değiştirerek yenileyen ESKİ, ilçe merkezine yakın bölgelerde de sondaj çalışmaları gerçekleştiriyor. Sondaj çalışmalarının ve enerji nakil hatlarının sağlanmasıyla bulunan içme ve kullanma sularının ilçe halkına ulaştırıldığını ifade eden ESKİ yetkilileri, bilinçli su tüketimi konusunda da vatandaşları uyardılar.

Çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Sivrihisarlılar ise Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede hem alt yapı hem de üst yapı çalışmalarıyla vatandaşın yüzünü güldürdüğünü belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.