SEVGİLİLER GÜNÜ ÇİÇEKLERİ BÜYÜKŞEHİR’DEN

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kendi seralarında yetiştirdiği rengarenk çiçekleri Eskişehirliler ile buluşturdu. Kendi seralarında yetiştirdiği 5 bine yakın çiçeği vatandaşlara dağıttı.

SEVGİLİLER GÜNÜ ÇİÇEKLERİ BÜYÜKŞEHİR’DEN
14 Şubat 2020 Cuma 15:17

14 Şubat Sevgililer Gününü unutmayan Büyükşehir Belediyesi, kendi seralarında yetiştirdiği 5 bine yakın çiçeği vatandaşlara dağıttı. Sosyal medya hesaplarından Sevgilimiz yok diye üzülmeyin, bizim aşkımız Eskişehir!” paylaşımı yapan ve vatandaşları Espark Alışveriş Merkezi’ne davet eden Büyükşehir Belediyesi, kurduğu stantta tüm vatandaşların sevgililer gününü kutlayarak, rengarenk çiçekleri vatandaşlara hediye etti.

Böyle anlamlı bir günde belediyenin kendilerini hatırlaması dolayısıyla çok mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e ve personellere teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.