Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Eskişehir için imza attı

Bakan Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Emirceoğlu Göletleri Sulamaları Projesi'nin hizmete açılmasıyla 4 bin 470 dekar araziye su temin edilecek

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Eskişehir için imza attı
12 Mart 2018 Pazartesi 11:37

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Emirceoğlu (Borabey) Göletleri Sulamaları Projesi'nin kamulaştırma işlemlerine başlanacağı bildirildi.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Emirceoğlu Göletleri Sulamaları Projesi'nin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olur, Eroğlu tarafından imzalandı.Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Emirceoğlu Göletleri Sulamaları Projesi'nin hizmete açılmasıyla 4 bin 470 dekar araziye su temin edilecek.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.