Oğuz Türkmen hayatını kaybetti

İstikbal Gazetesi sahibi Oğuz Türkmen hayatını kaybetti.

Oğuz Türkmen hayatını kaybetti
09 Mart 2018 Cuma 10:53

Eskişehir'in yerel gazetelerinden İstikbal Gazetesi'nin sahibi Oğuz Türkmen hayatını kaybetti. Türkmen'in bir süredir tedavi gördüğü öğrenildi.

Türkmen'in cenazesi 10 Mart Cumartesi öğle namazına müteakip Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii'nden kaldırılacak.

esgündem26.com ailesi olarak Türkmen'e Allah'tan rahmet ailesine ve İstikbal Gazetesi çalışanlarına sabırlar dileriz.

Türkmen'in vefatının ardından taziye mesajları yayınlandı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, "Eskişehir basınının duayen isimlerinden, İstikbal Gazetesi'nin sahibi, sevgili dostum Oğuz Türkmen'i kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Oğuz Türkmen'e Allah'tan rahmet, ailesi ve Eskişehir basınına başsağlığı diliyorum." dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç"Eskişehir basının önde gelen isimlerinden, pek çok gazetecinin yetişmesine emek veren, İstikbal Gazetesi sahibi Oğuz Türkmen’i kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim."
 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Eskişehirimizin köklü gazetelerinden İstikbal Gazetesi'nin sahibi Oğuz Türkmen'i kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendim. Oğuz Türkmen'e Allah'tan rahmet, ailesine, İstikbal Gazetesi çalışanlarına ve Eskişehir basınına başsağlığı diliyorum."


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.