ODUNPAZARI ESNAFI AŞURE DAĞITTI

OdunpazarıTarihi Bölgede bulunan esnaf, Muharrem Ayı nedeniyle aralarında para toplayarak yaklaşık 2 bin kişiye aşure ikramında bulundu.

ODUNPAZARI ESNAFI AŞURE DAĞITTI
21 Eylül 2019 Cumartesi 15:36

OdunpazarıTarihi Bölgede bulunan esnaf, Muharrem Ayı nedeniyle aralarında para toplayarak yaklaşık 2 bin kişiye aşure ikramında bulundu. Tarihi Bölgede gerçekleşen etkinliğe Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı.  Etkinlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kurt, onlarla sohbet ederek dilek ve şikayetlerini dinledi. Başkan Kurt, Odunpazarı esnafına her sene yaptıkları bu anlamlı etkinlik için teşekkür etti.   Aşure dağıtımı ile ilgili Odunpazarı esnafı adına görüşlerini paylaşan Paşa Mahalle Muhtarı Utku Ölmezer "Odunpazarı esnafı olarak birlikte böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik. Muharrem Ayı vesilesiyle vatandaşlarımıza aşure dağıtıyoruz. Herkese afiyet olsun. Allah kabul etsin. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.