MİTİNG İÇİN ÖĞRENCİLERE İZİN VERDİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart yerel seçimleri öncesi Eskişehir’e geliyor. Vilayet meydanında gerçekleşecek olan miting öncesi bazı okul müdürlerinin öğrencilere mitinge katılmaları için izin verdiği iddia edildi.

MİTİNG İÇİN ÖĞRENCİLERE İZİN VERDİLER
21 Mart 2019 Perşembe 13:32

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart yerel seçimleri öncesi Eskişehir’e geliyor. Vilayet meydanında gerçekleşecek olan miting öncesi bazı okul müdürlerinin öğrencilere mitinge katılmaları için izin verdiği iddia edildi. Konu hakkında konuşan Eğitim Sen Eskişehir Şube Başkanı Faik Alkan, “Bazı okul müdürleri öğrencilere mitinge katılmaları için izin veriyor. Bunun üzerine ilçe ve il milli eğitim müdürlerini aradım. Kendilerinin bilgisi olmadığını ve böyle bir talep gelmediğini aktardılar. Okul müdürleri keyfi uygulama yapıyor. Çocuklara velilerinden habersiz mitinge gitmelerine izin veriliyor” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.