MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR, VALİ AYYILDIZ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Muharip Hava Kuvveti Komutanlığı’nda düzenlenen programların ardından, Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti.

MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR, VALİ AYYILDIZ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
03 Eylül 2020 Perşembe 13:22

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral Atilla Gülan’ın da eşlik ettiği ziyarette; Vali Erol Ayyıldız ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, daha sonra günün anısına Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Milli Savunma Bakanı Akar ile birlikte Genelkurmay Başkanı Org. Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Org. Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Özbal’ı ilimizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Vali Ayyıldız, heyete Eskişehir hakkında genel bilgiler verdi.

Milli Savunma Bakanı Akar, Valilik makamında Vali Ayyıldız ile görüşmesinin ardından Valilik binasından ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.