MHP’li Sazak’tan Türk Sağlık Sen’e ziyaret

MHP Eskişehir Milletvekili Nurullah Sazak "Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bu dönemde pandemi sürecindeki gayretlerinden dolayı; Türk Sağlık Sen nezdinde tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

MHP’li Sazak’tan Türk Sağlık Sen’e ziyaret
16 Haziran 2020 Salı 11:09

Ziyarette Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Hüseyin Kararman, 3600 Ek gösterge, sabit ek ödemelerin genel bütçeden ödenmesi, döner sermayelerin emekliliğe yansıması, bayram ikramiyesi , maaşların iyileştirilmesi gibi mali ve sosyal haklarla ilgili sorunları dile getirerek Sazak’tan TBMM çatısı altında destek istedi...

Sazak, ise pandemi döneminde sağlık çalışanlarının özverili gayretleriyle sürecin mükemmel bir şekilde atlatıldığı, iletin sorunları mutlaka gerekli mercilere götürerek takipçisi olacağını, söyledi..

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.