MAGNEZİT AŞ'DEN KIZILAY’A DESTEK

Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanı  Egemen Temizsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri Magnesit A.Ş. Genel Müdürü Ekrem Bulur'u makamında ziyaret etti.

MAGNEZİT AŞ'DEN KIZILAY’A DESTEK
20 Mart 2019 Çarşamba 15:05

Müdür Ekrem Bulur, çiçeği burnunda başkan Egemen Temizsoy’a yeni görevinde başarılar diledi ve Eskişehir Kızılay Şubesinin verdiği hizmetler hakkında bilgi aldı. Yapılan görüşmeler neticesinde  Magnezit AŞ ‘nin  personellerine yönelik vereceği ilk yardım eğitim hizmetlerini  2019 yılında Türk Kızılayı'ndan alması kararlaştırıldı.2020 yılı için Kızılay ile yapılacak ortak projelere de destek olacağı sözünü veren Magnezit AŞ. Genel müdürü Ekrem Bulur,” Kızılay bize ecdadımızın emanetidir, böyle genç ve dinamik bir kadro ile Kızılay’ı çok daha iyi yerlere taşıyacağınızdan eminim, hep birlikte Türk Kızılayımıza destek olacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.