KRİSTAL İŞ “AKYAZI İLE DEVAM” DEDİ

Genel merkez ile ciddi tartışmalar yaşayan Kristal İş Eskişehir Şube Başkanı Erdal Akyazı kongreden bir kez daha başkan olarak çıktı. Erdal Akyazı’nın listesi 678 oy alırken karşı tarafta yer alan Mavi liste ise 445 oyda kaldı.

KRİSTAL İŞ “AKYAZI İLE DEVAM” DEDİ
23 Temmuz 2020 Perşembe 15:58

Kristal İş Şube Başkanı Erdal Akyazı kongreden bir kez daha başkan olarak çıktı. Genel merkez ile kriz yaşayan ve hukuki süreç ardından bir kez daha kongre ile görevi devralan Akyazı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada,

“Değerli üyelerimiz,mesai arkadaşlarım bugün bir demokrasi mücadelesi yaşadık.

Bu mücadeleye katkı koyan tüm arkadaşlarıma canı gönülden den teşekkür ederim.

Beni ve ekibimi Eskişehir bölgesin de sizlerle hizmet için tekrar görevlendirdiniz.

Bugün e kadar olduğu gibi bugün den itibaren de siz değerli üyelerimizin hakkını korumak adına nerede temsil edilecekse üzerine koyarak bu görevimizi yerine getirebilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Fakat hepimizin bildiği üzere yine bugün bir yol arkadaşımızı kaybettik.

Acımız büyük,

Bu vesile ile tekrar arkadaşımızın acılı ailesine ve sizlere sabırlar diler iken, tüm arkadaşlarımdan ricam en azından bugün yasımızı tutalım ve seçim ile ilgili yorum ve paylaşımlarımızı yapmayalım.

Süreç ile ilgili açıklama ve düşüncelerimizi ilerleyen günlerde yine hep birlikte değerlendiririz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.