Kızılay’dan işitme engellilere ziyaret

Eskişehir Kızılay Şube Başkanı Egemen Temizsoy, Eskişehir İşitme Engelliler Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü Derneğini ziyaret etti.

Kızılay’dan işitme engellilere ziyaret
24 Aralık 2019 Salı 10:23

Ziyarette, Eskişehir Kızılay Şube Başkanı Temizsoy, Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu Başkanı seçilen, geçmiş dönem de uzun yıllar işitme engelliler derneğinin başkanlığını yapmış İsmail Tek ve İşitme Engelliler derneğinin yeni başkanı Fatih Arslan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Şube başkanı Egemen Temizsoy, yapılan çalışmalarda her zaman Kızılay olarak destek vereceklerini, yeni projeler ile işbirliği içinde olacaklarını dile getirerek, Görevlerine yeni atanan İsmail Tek ve Fatih Arslan'a hayır olsun dileklerini iletip, başarılar diledi. Ziyaret sonunda İsmail TEK, Eskişehir Türk Kızılay'ının bu zamana kadar vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.