KIŞ MEVSİMİ ÖNCESİ YOLLARDA YOĞUN ÇALIŞMA

Büyükşehir Belediyesi tarafından kış mevsimi öncesi yollardaki yoğun çalışmalar devam ediyor. Ekipler, son olarak Odunpazarı'na bağlı Karacahöyük Mahallesi ve İnönü'ye bağlı Aşağı Kuzfındık Mahallesi'nde yol bakım çalışması gerçekleştirdi.

KIŞ MEVSİMİ ÖNCESİ YOLLARDA YOĞUN ÇALIŞMA
18 Ekim 2020 Pazar 14:17

Kent genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kış mevsimi öncesi kırsal mahalle yollarında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kışın vatandaşların ulaşım konusunda sorun yaşamaması için deforme olmuş alanlarda sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, yolları sürücüler için güvenli hale getiriyor. Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğini ve asfalt çalışmalarının bu sebeple devam ettiğini belirten ekipler, İnönü'nün Aşağıkuzfındık Mahallesi ve Odunpazarı'nın Karacahöyük Mahalleleri'nde bakım çalışması gerçekleştirdi.

Sorumluluk alanında bulunan kent merkezi ve kırsal mahalle yollarında çalışmaların devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çalışma yapılan alanlarda trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda sürücüleri uyardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.