KENT KONSEYİ GÖNÜLLÜLERİNDEN OKULLARA BİLGİSAYAR BAĞIŞI

Eskişehir Kent Konseyi gönüllülerinin olanakları çerçevesinde eğitimde fırsat eşitliğinin yaratılmasına katkıda bulunmak amacıyla, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte belirlenen okullara bilgisayar bağışında bulundu.

KENT KONSEYİ GÖNÜLLÜLERİNDEN  OKULLARA BİLGİSAYAR BAĞIŞI
24 Eylül 2020 Perşembe 14:34

Eskişehir Kent Konseyi, teknolojik altyapısı eksik olan okulların eğitim malzemesi ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olurken, gönüllüleri tarafından ulaştırılan bilgisayarları revize ederek ihtiyacı olan okullara bağışlıyor. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen Kurtuluş İlkokulu ve Şehit Mehmet Taş İlkokuluna bilgisayar bağışında bulunuldu. Eskişehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Kapanoğlu, Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Ali Kara ve grup üyelerinin okullara bizzat teslim ettikleri bilgisayarlar için teşekkür eden okul müdürleri, Eskişehir Kent Konseyi gönüllüleri tarafından yapılan bu bağışın, içinde bulunduğumuz dönem de daha da anlam kazandığını söylediler.

Büyük bir dayanışma ve iş birliği içinde hareket etmemiz gereken bugünlerde, iyileşebilmek için birbirimize her zamankinden çok ihtiyacımız olduğunu ifade eden Genel Sekreter Ahmet Kapanoğlu ise “Çocuklarımızın eğitimde eşit fırsatlara sahip olmalarının toplumsal kalkınmanın temellerini oluşturduğuna inanıyoruz. Bu inançla yürüttüğümüz çalışmalarımıza katkı sağlayan tüm gönüllülerimize teşekkür ederiz. Küçük ve kıymetli iyiliklerin mutluluklara dönüştüğüne, mutluluğunsa paylaştıkça arttığına inanıyoruz. ”dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.