Kazada ölen işçiler son yolculuklarına uğurlandı

Eskişehir’de, işçileri taşıyan servis aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölen işçiler Hüseyin Bayramoğlu ve Zuhal Boz, düzenlenen cenaze törenleri ile son yolculuklarına uğurlandı.

Kazada ölen işçiler son yolculuklarına uğurlandı
28 Ağustos 2020 Cuma 19:39

Edinilen bilgilere göre, bugün sabah saatlerinde Eskişehir - Ankara karayolu üzerinde 26 S 0283 plakalı Mehmet İ. idaresindeki servis otobüsü, sürücüsünün bir anlık dalgınlığı sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarpıp otogar önünde bulunan yeşil alana devrildi. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda Acil Sağlık ve polis ekipleri sevkedilirken fabrika işçisi 35 yaşındaki Hüseyin Bayramoğlu ve 27 yaşındaki Zuhal Boz, olay yerinde hayatını kaybetti.
Eskişehir Adliyesi'nde Zabıt Katibi Hatice Bayramoğlu ile evli olan 2 çocuk babası Hüseyin Bayramoğlu, Zincirlikuyu Mahallesi Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine, merhumun ailesinin yanı sıra Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ve mesai arkadaşları katıldı.
Zuhal Boz’un cenaze namazı ise, ikindi namazına müteakiben Aşağısöğütönü Mahallesinde bulunan Yavuz Sultan Selim Camii’nde kılındı. Cenaze namazlarının ardından Bayramoğlu ve Boz, defnedilmek üzere Asri Mezarlığa götürüldü.
Öte yandan kazaya sebebiyet veren aracın şoförü Mehmet İ., yapılan sağlık kontrollerinin ardından gözaltına alındı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.