KARACAN'DAN BAYRAM MESAJI

AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ınKurban Bayramı Mesajı yayınladı.

KARACAN'DAN BAYRAM MESAJI
09 Ağustos 2019 Cuma 16:04

Kültür ve geleneklerimiz ile birlikte dini değerlerimizin bizleri sosyal hayatın içine çektiği, sevgi, saygı ve hoşgörünün zirvede yaşandığı bir kurban bayramına daha erişmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Akıp giden zaman içerisinde birbirinden uzaklaşan nesilleri yeniden bir araya getirip kadim bir düğüm gibi bizleri “Bir olalım, iri olalım, diri olalım, hep birlikte Türkiye olalım” der gibi kenetleyen bayramlarımızı muhabbet ve sevinçle geçirmeliyiz.

Bu vesileyle, bayram günlerinde her daim saygı ve rahmetle yâd ettiğimiz şehit ve gazi ailelerimiz başta olmak üzere hemşehrilerimin ve tüm İslamâleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, hayır ve iyiliklere vesile olmasını diliyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent - 5 yıl önce
Ooo kimler burdaymış yüzünü gören cennetlik!