İYİ PARTİ SİVRİHİSAR’DAYDI

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet EKTAŞ, Sivrihisar İlçe Başkan Vekili Hüseyin CANTAŞ ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sivrihisar’da Büyükşehir Belediyesince başlatılan asfalt alt temel çalışmalarını yerinde inceledi.

İYİ PARTİ SİVRİHİSAR’DAYDI
02 Ekim 2020 Cuma 13:23

İl Başkanı Mehmet EKTAŞ, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklama da şu hususlara yer verdi.

“Sivrihisar ilçemize doğalgaz temini için 2017 yılında başlatılan boru hattı ve diğer tesis inşaatları nedeniyle,  İlçe Belediyesinin sorumluluğunda olan tüm cadde ve sokaklarda olduğu gibi Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda olan İsmet Atiilla caddesi de kazılmıştı. Bu nedenle yaklaşık 3 yıldır, caddeyi kullanan vatandaşlarımız ile cadde civarında ikamet eden vatandaşlarımız büyük zorluklarla karşı karşıya kalmışlardı.

ESKİ, TELEKOM, OEDAŞ, Sivrihisar Belediyesi, ESGAZ gibi altyapı yatırımcısı kuruluşlarımızın cadde üzerinde ve kenarında yapmaları gereken altyapı yenileme çalışmalarını beklemek zorunda kalan Büyükşehir Belediyemiz, yaklaşık 1 ay önce yaptığımız görüşmelere büyük bir ilgi ve özenle yaklaştı.

İsmet Atilla Bulvarını kullanan vatandaşlarımızın sorunlarını anlatmak için yaptığımız görüşmede Sayın Yılmaz Büyükerşen, hemen yetkilileri toplayarak sorunun yağışlar başlamadan çözülmesi için talimat verdi

Verilen talimatın üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen, altyapı yatırımcısı kuruluşlarla yapılan görüşmeler sonrası eksik işlerin hemen tamamlattırılıp caddenin  asfalt temeli için çalışmaların başlanılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Çalışma planı konusunda  bilgi aldığımız şantiye görevlisi arkadaşlarımız, çalışmanın 15 gün içinde tamamlanmasının planlandığı belirttiler. Yani, 15 gün sonra Büyükşehir Belediyemiz sorumluluğunda olan İsmet Atilla Caddesini kullanan ve civarında oturan vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak, bu kışı çamursuz, tozsuz geçirecekler.

            Sorunu çözmek için büyük bir duyarlılık gösteren ve kısa zamanda çalışmaları başlatan Büyükşehir Belediyesi Başkanmız Sayın Yılmaz Büyükerşen’e  ve ekibine teşekkür ediyorum, burada çalışan ekibimize de kolaylıklar diliyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.