İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI GÜNDOĞAN: ESKİŞEHİRSPOR İÇİN SORUMLULUK ALMA VAKTİDİR

İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Özkan Gündoğan Eskişehirspor ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI GÜNDOĞAN: ESKİŞEHİRSPOR İÇİN SORUMLULUK ALMA VAKTİDİR
02 Ağustos 2019 Cuma 15:00

Eskişehirspor'un zor bir süreçten geçtiğini belirten Özdoğan şu ifadelere yer verdi:

Bilindiği üzere, Eskişehir’in en büyük markası olan Eskişehirspor, tarihinin en zor günlerinden geçmektedir.

Geçmişte bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar kişinin yaptığı hataların faturası bütün bir şehre kesilmektedir. Geldiğimiz gün itibariyle Eskişehir’in büyükleri ve ileri gelenleri yol ayrımındadır. Artık herkes şapkasını önüne koyup, ya geçmişte hataları olanların vebalini bütün şehre ödettirecek ya da bütün şehir, sahaya çıkan kendi öz evlatlarına sahip çıkacaktır. Artık mesele bir şehrin kendi evlatlarına sahip çıkıp çıkmaması meselesidir.

Bugün yaşanılan hiçbir zorluk Eskişehirspor’un ve Eskişehir’in kudretinden daha büyük değildir. Yapılması gereken, Barcelona orta sahası gibi paslaşarak herkesin topu başkasına atması değil, bugüne kadar olmasa da en azından bu konuda şimdi, bir an evvel şehrin siyasilerinin, büyüklerinin ve ileri gelenlerinin dayanışma göstermesi ve geçmişin hesabını yapmak yerine “bizim çocuklara” sahip çıkmasıdır. Artık zaman sorumluluk alma vaktidir. Biliyoruz ki, şehrimizin ileri gelenlerinin ülke sınırlarını aşan saygınlıklarının gücü, maddi imkanlarından daha büyüktür. Eskişehirspor’un süper lige çıkamaması halinde maddi dar boğazdan çıkılmasının imkanı bulunmamaktadır. Mevcut tablonun aynen devam etmesi halinde ise, Eskişehirspor bugün bulunduğu konumu bile mumla arayacak ve kapatılma gerçeğiyle karşı karşıya kalacaktır.

Bu şehrin tribünlerinin yetiştirdiği bir hemşehriniz olarak diyorum ki, geçmişte bir avuç insanın hataları nedeniyle Eskişehirpspor’a sırt çevrilmesi, bu şehrin evlatlarına kahır ve ızdırap vermektedir. Eskişehirspor taraftarı, teknik heyeti, futbolcuları, tüm çalışanları ve yöneticileri geçtiğimiz sezondan bu yana futbol tarihinde belki de eşine rastlanamayacak bir direniş göstermişlerdir. şehrin tüm büyük ve ileri gelenlerinin saygınlıklarını Eskişehirspor’un kurtuluşu için kullanmaları, bu direnişe duyulan saygının gereğidir.

Geçtiğimiz sezon tarih yazan ve altyapıda asgari şartlarda yetiştirilen bu şehrin evlatları, kendilerine imkan verildiğinde neleri başarabileceklerini ispat etmişlerdir. Artık kısa vadede Eskişehirspor’un önü açılmalı, uzun vadede ise bir insan fabrikası gibi çalışacak altyapı sisteminin temelleri atılmalıdır.

iyi parti tepebaşı teşkilatı olarak, Eskişehirspor için hayata geçirilecek her çalışmada “bizim çocukların” yanında saf tutacağımızı tüm samimiyetimizle dile getiriyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan Selahattin Yüksel - 5 yıl önce
Yapılan bunca ödemeye karşın futbolcular hala kazan kaldırıyorlarsa demek ki başkan çok büyük vaadlerde bulunmuş.