HAYDİ ESKİŞEHİR, DEMİR ALİ İÇİN DAYANIŞMAYA

Eskişehir Barosu, SMA hastası Demir Ali’nin yaşama tutunma mücadelesine sessiz kalmayarak, sosyal medya hesapları üzerinden dayanışma gecesi düzenliyor.

HAYDİ ESKİŞEHİR, DEMİR ALİ İÇİN DAYANIŞMAYA
22 Kasım 2020 Pazar 18:59

SMA olarak adlandırılan, kas kaybı ile zayıflığına yol açan ve Türkiye’de her bin doğumda bir görülen hastalığın teşhisi edildiği Demir Ali Bayraktar’ın Ordu’da yaşam mücadelesi sürüyor. Demir Ali’ye bu hastalığı yenebilmesi için dünyada sadece ABD’de uygulanan ve yüzde 95 başarı oranı bulunan, yaklaşık 2 milyon 400 bin dolarlık tedavinin uygulanması gerekiyor. Bayraktar çifti, açtıkları ‘@behopefordemirali’ isimli sosyal medya hesabı üzerinden bebeklerinin yaşama tutunabilmesi için yardım kampanyası başlattı. Bu kampanyaya Eskişehir Barosu da sessiz kalmayarak,  sosyal medya hesapları üzerinden yardım kampanyası başlattı. Eskişehir bugün akşam saat 20:00’de @eskisehirbarosu instagram hesabı üzerinden Demir Ali için buluşacak.  Canlı olarak gerçekleşecek yayına Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Baro Başkanı Mustafa Elagöz, tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu ile Demir Ali’nin ailesi konuk olarak katılacak.                    

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.