HAN BELEDİYE BAŞKANI ERDAL ŞANLI’DAN BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET

Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi vermek için Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e ziyaret gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirdiği ve gelecek zamanda gerçekleştireceği yatırımların görüşüldüğü toplantıda, Başkan Büyükerşen Şanlı’dan ilçenin durumu hakkında bilgi aldı.

HAN BELEDİYE BAŞKANI ERDAL ŞANLI’DAN BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET
13 Kasım 2020 Cuma 15:20

Kent merkezi dışında kalan ilçelerin sorunlarını bir bir çözen Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ile koordineli çalışarak vatandaşların yüzünü güldürüyor. Bu ilçelerden biri olan Han’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Başkan Büyükerşen’e bilgiler veren Erdal Şanlı, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ilçede özveriyle çalıştığını ifade ederek Başkan Büyükerşen’e destekleri dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen ise Han’ın Eskişehir’in küçük ama en özel ilçelerinden biri olduğunu belirterek alt yapı ve üst yapı başta olmak üzere çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Yıllardır ilgili kurumlarca ihmal edilen ilçelerden biri olan Han’ın Büyükşehir Yasası ile birlikte kendilerine bağlanmasıyla birçok hizmetten faydalandığını dile getiren Başkan Büyükerşen, Han Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışarak vatandaşların yüzünü güldürmeye devam edeceklerini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.