GÜNAY: ÇIKMAK ZORUNDA DEĞİLSEN EVDE KAL ESKİŞEHİRİM

Eskişehir AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay Eskişehirli vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı ve ekledi: Sizlere güveniyoruz. Çıkmak zorunda değilsen, ‘Evde Kal Eskişehir’im’

GÜNAY: ÇIKMAK ZORUNDA DEĞİLSEN EVDE KAL ESKİŞEHİRİM
20 Mart 2020 Cuma 13:51

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgını döneminde AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay vatandaşların tedbirli olmasını ve kurallara uymasını istedi.Prof. Günay  yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Sizin her biriniz bizim için çok değerlisiniz. Bu geçici dönemde hep birlikte uyarıları dinleyelim, kurallara uyalım. Bazı vatandaşlarımızın dışarı çıkma mecburiyeti yok. Bu vatandaşlarımızın uyarılara uymayıp, gereksiz yere dışarıya çıkılması durumunda farkında olmadan virüse maruz kalabilir, bunu en sevdiklerinize ve yüzlerce kişiye bulaştırabilirsiniz. Sevdiklerinizin hastalanmalarına, hatta ölümlerine yol açabilirsiniz. Vakit gönlümüzce gezme değil, evde kalma, tedbirli olma zamanıdır. Çıkmak zorunda olan ve çalışan vatandaşlarımız için de hayatlarını kolaylaştırmamız lazım. Bu dönemde bizler için çeşitli sektörlerde çalışanların risklerini azaltmamız bir vatandaşlık sorumluluğumuz. Çıkmak zorunda kaldığımızda sosyal mesafeyi korumalı, virüsün yayılma hızını, dolayısıyla yol açtığı tehdidi düşürmek hepimizin görevi. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Bilim Kurulu ve Bakanlarımız ilk günden tüm önlemleri en ciddi şekilde aldılar. Ancak şimdi sıra bizlerde, birey olarak önlemleri dikkate almazsak başarılı olamayız. Kurallara uyacağız, birlik ve beraberlik içinde bu salgını da atlatacağız. Milletimizin sağduyusuna ve desteğine güveniyoruz. Ne kadar uyarıları dikkate alır, gerekli tedbirleri alırsak, o kadar hızlı normal hayatımıza döneceğiz. Sizlere güveniyoruz. Çıkmak zorunda değilsen, ‘Evde Kal Eskişehirim’”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.