GÖÇ: BAŞKAN KURT HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen genel kurulda Eskişehir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT SYDD) Başkanı seçilen Gürcan Göç, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. 

GÖÇ: BAŞKAN KURT HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU
12 Ekim 2019 Cumartesi 11:42

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete Eskişehir EYT SYDD Başkanı Gürcan Göç, Başkan Yardımcısı Hakan Esdi ile Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Başkan Kurt bir süre Göç ile sohbet etti. Başkan Kurt’a kendilerine verdiği destek için teşekkür eden Göç, “Başkan Kazım Kurt, her zaman emeklilikte yaşa takılanların yanında oldu. Bizlerin sorunlarını gündeme getirdi, yaşadığımız sorunların çözümü için çağrı yaptı. Yanımızda olduğu için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. 

Eskişehir EYT SYDD’ye ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Kurt, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen genel kurulda EYT SYDD Başkanı seçilen Gürcan Göç ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik etti. Gürcan’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar dileyen Başkan Kurt, emeklilikte yaşa takılanların (EYT) bir araya gelerek dernekleşerek birlikte mücadele etmesinin önemine değindi. Hükümete seslenen Başkan Kurt, EYT’llerin mağduriyetinin bir an önce giderilmesi gerektiğini vurguladı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.